Tuesday, January 17, 2012

Trabzonspor 4-0 Samsunspor Maç Özeti ve Golleri Video izle

Kendi evinde Samsunspor'la karşılaşan Trabzonspor karşılaşmadan 4-0'lık net bir skorla galip ayrldı.

Spor Toto Süper Lig'de Samsunspor'u 4-0 mağlup eden Trabzonspor, üst üste 4. galibiyetini alarak adını play-off sıralamasına yazdırırken, üst basamaklara doğru olan tırmanışını da sürdürdü. Bordo-mavililer için 20. haftadaki 4 rakamı ise bir hayli dikkat çekici oldu.

Sezonun ilk yarısındaki istikrarsız performansının aksine ikinci yarı fırtına gibi esen Trabzonspor, 4'ü kupa 1'i lig olmak üzere oynadığı son 5 maçta da sahadan galibiyetle ayrıldı. Bordo-mavililer, 20. haftadaki 4-0'lık Samsunspor galibiyetiyle de ligdeki galibiyet serisini 4 maça çıkarttı.

Ligdeki son mağlubiyetini 16. hafta Fenerbahçe karşısında yaşanan bordo-mavililer, o maçtan sonra çıktığı 4 lig maçında da sahadan galibiyetle ayrılarak bu sezon ligde ilk kez 4 maç üst üste kazanmış oldu.

Ligin ilk yarısında art arda 6 maçta 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldıktan sonra 17. haftadaki Orduspor maçını 4-1 kazanarak sezonun ilk yarısını galibiyetle kapatan Trabzonspor, ilk yarıda oynadığı Manisaspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Samsunspor maçlarını kazanarak kötü dönemi geride bıraktı.

Geçen sezon en fazla 6 maç üst üste kazanma başarısı gösteren bordo-mavililer, Samsunspor maçını da kazanarak bu sezon ilk kez 4 maç üst üste galip gelmiş oldu.
Sezonun ilk yarısını 24 puanla 8. sırada tamamlayan Trabzonspor, son haftalarda aldığı galibiyetlerle de ligde 4. sıraya yükseldi. Bordo-mavililer, böylelikle ilk devrenin sonunda zorlaştı olarak görülen play-off grubunu da kısa sürede yakalamış oldu. Ligde yakalanan galibiyet serisi ve kupada atlanan tur ve en önemlisi ortaya koyduğu performans camiada moralleri yeniden yükseltti.
Kulüp Başkanı Sadri Şener de son haftalardaki galibiyet serini sürdürerek zirve ile aralarındaki puan farkını daha da kapatmak istediklerini söyledi.
Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa Ligi olmak üzere üç kulvarda önemli bir mücadele verdiklerine değinen Şener, "Trabzonspor'un geçmişten buyana tek amacı yarıştığı her alanda başarılı olmak ve kendisinden beklenen üstün performansı sergilemektir. Bu yönde teknik heyetimiz ve oyuncu kadromuza güvenimiz tamdır. Onların bu camiaya hak ettiği başarıları yaşatacağına yürekten inanıyoruz." dedi.
Trabzonsporlu futbolcular da takımda işlerin yavaş yavaş yoluna girmeye başladığına dikkat çekti. Bordo-mavililerin tecrübeli ismi Marek Cech, takım olarak performanslarının gittikçe iyiye gittiğini belirterek, "İşleri yavaş yavaş yoluna sokuyoruz." dedi. Takıma yeni katılmasına rağmen ortaya koyduğu performansla ilk 11'in değişmezlerinden olacağını gösteren Olcan Adın da, son haftalardaki çıkışlarının bundan sonra da devam edeceğine inandığını dile getirdi.
Genç futbolcu Aykut Akgün ise ligdeki galibiyet serilerini 4 maça çıkardıklarını hatırlatarak, bunu devam ettirmek istedikleri söyledi. Genç futbolcu, teknik direktör Şenol Güneş'in güvenini boşa çıkartmamak için elinden geleni yaptığını belirtti.
Ligin 16. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olduktan sonra Orduspor'u 4-1 mağlup eden Trabzonspor daha sonra Manisaspor'u 2-1, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2-0 ve son olarak Samsunspor'u 4-0 mağlup etti. Ligde üst üste 4. galibiyet alan bordo-mavili ekip, bu sezon ilk kez üst üste 4. maçını kazandı.

Trabzonspor daha önce 4. haftadan itibaren Karabükspor, Eskişehirspor ve Ankaragücü maçlarıyla üst üste 3 maç kazanmıştı. Samsunspor galibiyeti ile puanını 33'e çıkaran Trabzonspor, 46 puanlı Galatasaray, 39 puanlı Beşiktaş ve 1 maç eksiği ile 39 puanı bulunan Fenerbahçe'nin ardından 4. sırada yer alıyor. Bordo-mavili takım 20. haftanın sonunda play-off sıralamasına girerken, 4 büyük takım ise sıralamayı paylaştı.

BU SEZONUN KAÇAN İLK PENALTISI

Trabzonspor bu sezon ilk penaltısını kaçırdı. Bordo-mavili takım bu sezon kullandığı 5 penaltı atışının 4'nü gol ile buluştururken, birini ise kaçırdı. Bordo-mavili takım Orduspor, Gençlerbirliği, Antalyaspor, Burasaspor ve Samsunspor maçlarında penaltı atışı kullandı.

Gençlerbirliği maçındaki penaltı atışını Colman gol yaparken, Burak Yılmaz ise Samsunspor maçı dışında kullandığı Orduspor, Antalyaspor ve Bursaspor maçlarındaki atışlarını golle sonuçlandırdı.

TRABZONSPOR 4 MAÇI GOL YEMEDEN TAMAMLADI

Trabzonspor, Samsunspor maçıyla birlikte bu sezon 4. kez bir maçı gol yemeden tamamladı. Bu sezon oynadığı 20 maçta 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde eden Trabzonspor attığı 32 gole karşılık kalesinde 22 gol gördü ve 33 puan toplayarak 4. sırada yer aldı.

Bordo-mavili takım 16 maçta gol yerken, 4 maçta ise kalesini gole kapadı. Bordo-mavililer Eskişehirspor, Gaziantepspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Samsunspor maçlarında kalesini gole kapadı.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor, kendi sahasında Samsunspor'u konuk etti. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan karadeniz derbisinde gülen taraf 4-0'lık skorla Trabzonspor oldu.
Mücadelede Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri 18 ve 90+3. dakikada Burak Yılmaz, 63. dakikada Paulo Henrique ve 83. dakikada Olcan Adın kaydetti.
Bu sonucun ardından ligde arka arkaya dört maçını kazanan Trabzonspor puanını 33'e yükseltirken; Samsunspor ise 13 puanda kaldı.
CELUSTKA STOPERDE

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Samsunspor'u konuk eden Trabzonspor'da, teknik direktör Şenol Güneş, son haftalarda performansı eleştirilen Polonyalı oyuncu Adrian'a ilk 11'de görev vermezken Glowacki'nin yokluğunda Celustka savunmanın ortasında görev yaptı.
Sakatlığı bulunan Polonyalı oyuncu Glowacki'nin yokluğunda ise Çek oyuncu Celustka, stoper mevkiinde görev yaptı. Savunmanın sağında ve solunda daha önce görev yapan Çek oyuncu, bu kez stoperde Giray ile birlikte oynadı. Ülkesinin milli takım kampına giden Zokora'nın eksikliğinde ise genç oyuncu Aykut ilk 11'de sahaya çıktı.
BURAK YİNE DURDURULAMADI!

 Tempolu başlayan karşılaşmanın ilk yarısında topa hakim olan taraftı. Bordo mavili ekip orta alanda rakibine fazla baskı yaparak Samsunspor'un hızlı hücumcularına top geçirmezken ileride Halil ve Burak Yılmaz'la gol aradı.
Karşılaşmada ilk 15 dakika Trabzonspor üstünlüğü ile geçilirken eşitliği bozan gol 18. dakikada formda golcü Burak Yılmaz'la geldi. Ceza sahası dışında rakibinden sıyrılan Burak, ligdeki 20. golünü ağlarla buluşturdu. Bu golle Trabzonspor ilk yarıyı tek farkla önde kapattı.
PENALTI KALECİDE KALDI

 Skor avantajını elde ettikten sonra ikinci golü arayan Trabzonspor, aradığı fırsatı 33. dakikada penaltı kazanarak yakaladı. Kemal'in müdahalesiyle yerde kalan Burak Yılmaz, topu beyaz noktadan kaleci Ertuğrul'a nişanlayınca bordo mavili takım önemli bir golden oldu.
Karşılaşmanın kalan dakikalarında iki takım da gol bulamayınca mücadelenin ilk yarısı 1-0'lık Trabzonspor üstünlüğü ile sona erdi.
FIRSAT VERMEDİ, KONTRAYI AFFETMEDİ

 İlk yarıyı mağlup kapan Samsunspor, ikinci yarıya daha istekli başladı. Karadeniz derbisinde beraberlik golünü bulmak isteyen Samsunspor oyunu rakip yarı sahaya yıksada, Trabzonspor savunmasını aşamadı.
Kalesini iyi koruyan Trabzonspor karşılaşmanın 63. dakikasında yakaladığı bir kontratakla maçtaki ikinci golü buldu. İlk golü atan Burak Yılmaz, bu kez Henrique'ye asist yaptı ve Brezilyalı golcü durumu 2-0'a getirdi.
KAÇAN POZİSYONLAR VE OLCAN'IN GOLÜ

 Oyuna ikinci yarıda giren Paulo Henrique attığı golün üç dakika sonrasında ise net bir fırsatı değerlendiremedi. Karşılaşmanın 75. dakikasında ise Burak Yılmaz kale sahası önünde yüzde yüzlük bir pozisyonda topu dışarı attı.
Farkı açabilmek adına önemli fırsatları değerlendiremeyen Trabzonspor, 83. dakikada Colman, Burak ve Henrique ile yine kontaratak yakaladı. Colman'ın vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Ertuğrul'dan dönerken, Olcan Adın boşta kalan topu ağlara gönderdi. Trabzonspor'un devre arası transferi olan Olcan Adın böylece bordo-mavili formayla ilk golünü attı.
KAPANIŞI DA 'KRAL' YAPTI

 Samsunspor'un ikinci golden sonra oyundan düşmesini iyi değerlendiren Trabzonspor, maçın bitmesine saniyeler kala dördüncü golünü de buldu. Yine hızlı gelişen bordo-mavili takım atağında Süper Lig'in süper golcüsü Burak Yılmaz meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve bu golün ardından santra yapılmadan mücadele sona erdi.

MAÇTAN DAKİKALAR
94' Ve hakem karşılaşmayı bitirdi Trabzonspor-4 Samsunspor-0
94' Samsunspor savunmasının arasına atılan topa hareketlenen Burak Yılmaz kaleci Ertuğrul'un yanından golü atmayı başardı ve karşılaşmaya son noktayı koydu.
94' Ve gooollll. Burak Yılmaz takımını 4-0 öne geçirdi....
93' Zenke'nin sağ kanattan ortaladığı topa Serdar Özkan penaltı noktası üzerinde bomboş pozisyonda vuruşu gerçekleştirdi ancak top üstten auta gitti.
92' Uğur Boral sol kanatta rakibinden sıyrılmak istedi ancak Serkan Balcı topu kornere gönderdi.
91' Karşılaşmanın dördüncü hakemi maçın sonuna 3 dakika eklendiğini işaret etti.
90' Ceza shası dışında topla buluşan Aykut müthiş vurdu ancak kaleci Ertuğrul köşeye giden topu iyi çıkardı. Pozisyonun devamında topla buluşan Sercan'ın vuruşu ise Samsunspor savunması tarafından uzaklaştırıldı.
89' Colman Samsunspor yarı alanında topu kapmak isterken Fink'e faul yaptı
88' Samsunspor'da Zenke hakeme itiraz edince sarı kart gördü.
87' Trabzonspor'da Olcan Adın oyundan çıkarken yerine Sercan Kaya girdi.
86' Cech'in sol çaprazdan yaptığı vuruşu üstten auta gitti.
85' Uğur Boral'ın ceza sahası dışından yaptığı sert vuruşu kaleci Tolga'da kaldı.
84' Samsunsporlu oyuncuların yaptığı pas hatası sonrasında topu Burak Yılmaz kaptı. Olcan'ın taşıdığı topta Colman'ın vuruşu kaleci Ertuğrul'dan döndü. dönen topu ise ceza sahası içinde Olcan tamamladı ve skoru 3-0'a getirdi.
83' VE GOOOL! Olcan'ın golü ve skor 3-0 oldu.
82' Uğur Boral'ın pasında Gekas topu kontrol edemeyince Trabzonlu oyuncular topu kaptı.
81' Olcan'ın ara pasında Burak Yılmaz ceza sahasına hareketlendi ancak top kaleci Ertuğrul'da kaldı.
80' Fink'in pasında Serdar Özkan sol kanatta hareketlendi ancak pozisyon autla sonuçlandı.
79' Samsunspor'da Zenke oyuna girerken Murat Yıldırım kenara gelen isim oldu.
77' Sağ kanatta hareketlenen Adrian'ın ortası Bahia'da kaldı
76 'Paulo Henrique ceza sahası içinde topu çok iyi indirdi. Burak Yılmaz müsait pozisyonda istediği vuruşu yapamayınca net bir golü kaçırdı.
75 'Trabzonspor'da Alanzinho oyundan çıktı. Yerine direk oyuncu Adrian.
74' Trabzonspor'da Alanzinho oyundan çıktı. Yerine direk oyuncu Adrian.
74' Marek Cech ceza sahasına girerken ortaladı ancak top auta gitti.
74' Samsunspor'da Adem oyundan çıkarken Hakan Arslan yerine dahil oldu.
73' Murat Ceylan orta sahada Aykut'a yaptığı müdahale sonrasında sarı kart gördü.
73' Adem'in ceza sahasına ortasını Giray uzaklaştırdı.
72' Paulo Henriuqe'nin pasına Burak Yılmaz hareketlendi ancak kaleci Ertuğrul zamanında kalesini terk etti ve tehlikeyi önledi.
71' Uğur'un kullandığı köşe vuruşuna Kemal kafayı vurdu. Sonrasında bordo mavili savunma topu uzaklaştırdı.
70' Gekas ceza sahası içinde topla buluştu ve rakibinden sıyrıldı. Vuruşunda kaleci Tolga topu kornere gönderdi.
68' Serkan Balcı rakibine yaptığı hareket sonrasında sarı kartla cezalandırıldı.
67' Olcan ceza sahası içinde rakiplerinden sıyrılmak istedi ancak başarılı olamadı.
66' Trabzonspor'un sağ kanattan geliştirdiği atakta Burak ceza sahası içine ortaladı. Olcan altı pasta bomboş pozisyonda vuramadı. Arka tarafta topla buluşan Henrique'nin vuruşu da auta gitti.
66' Trabzonspor'un kontra atağında Alanzhino sol kanatta hareketlenen Henrique'yi düşündü ancak Adem kritik bir müdahale ile topu takımına kazandırdı.
65' Ekigho'nun yerden ortasında Giray son anda ayak koydu ve Gekas'ın topla buluşmasına engel oldu.
64' Golden sonra kaleci Ertuğrul kısa süreli bir sakatlık geçirdi. Tedavisi yapılan genç oyuncu oyuna devam edebilecek.
63' Burak Yılmaz'ın ceza sahası içine yerden ortasını Henrique tek vuruşla tamamladı ve takımını 2-0 öne geçirmeyi başardı.
62' VE GOOL! Henrique skoru 2-0'a getirdi.
62' Uğur Boral'ın son çizgiden ceza sahası içine çevirdiği topu Trabzonspor savunması son anda uzaklaştırdı.
61' Samsunspor'da Yenal oyundan çıkarken yerine Serdar Özkan girdi.
60' Ekigho sağ kanattan ceza sahasına girdi ancak Serkan Balcı müdahalesiyle topu kornere gönderdi.
59' Henrique pasında Burak Yılmaz'ı topla buluşturmak istedi ancak top hızlı olunca başaramadı.
58' Burak Yılmaz sağ kanatta Yenal'ın müdahalesiyle yerde kaldı ve kısa süreli bir sakatlık geçirdi.
57' Trabzonspor yarı alanında Ekigho topla buluşmak isterken Giray'a faul yaptı.
56' Murat Ceylan uzak mesafeden kaleyi denedi ancak vuruşu kaleci Tolga'nın ellerinde kaldı.
55' Burak Yılmaz pasında Paulo Henrique'ye topla buluşturmak istedi ancak yan hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.
54' Fink'in ortasına Uğur Boral kafayla şansını denedi ancak top Tolga'da kaldı.
53' Rakibinden sıyrılan Fink sol çaprazda vuruşunu yaptı ancak top auta gitti.
52' Uğur Boral orta alanda topla buluştu ancak Colman'ın müdahalesiyle yerde kaldı ve faul.
51' Ceza sahası içinde topla buluşan Burak Yılmaz rakibinden çok iyi sıyrıldı. Kaleyi görür görmez vurdu ancak top yandan auta gitti.
50' Henrique orta sahada pas vermekte gecikince Murat Ceylan topu kaptı ve takımına kazandırdı.
49' Olcan sol kanatta topla hareketlenmek isterken rakibinin faulüne maruz kaldı
48' Alanzinho rakiplerinden sıyrılırken topu kaptırınca Samsunsporlu Yenal'e faul yaptı
47' Serkan Balcı sağ kanattan ceza sahası içine ortaladı ancak top Kemal'de kaldı.
46' Trabzonspor'da ikinci yarıda Halil oyundan çıkarken yerine Paulo Henrique girdi.
46' Ve ikinci yarı Samsunsporlu oyuncuların vuruşu ile başladı.
İkinci yarı başladı...
D.A. İlk yarıda konuk ekip Samsunspor organize bir atak geliştirmekte güçlük çekerken Trabzonspor Burak Yılmaz'ın attığı golle ilk 45 dakikayı 1-0 önde kapattı. Burak ayrıca 33. dakikada bir de penaltı vuruşundan yararlanamadı.
D.A. Ve ilk yarı sona erdi. Trabzonspor Burak Yılmaz'ın 18. dakikada attığı golle soyunma odasına 1-0 önde girdi.
46' Ve ilk yarı sona erdi. Trabzonspor Burak Yılmaz'ın 18. dakikada attığı golle soyunma odasına 1-0 önde girdi.
45' Cech'in ceza sahası içine yerden ortasını Samsunspor savunmasında Kemal uzaklaştırdı.
45' Mücadelenin dördüncü hakemi ilk yarının sonuna en az 1 dakika eklendiğini işaret etti.
44' Aykut ceza sahası içinde topla buluştu ancak dengesini kaybedince top Samsunspor savunmasında kaldı.
43' Sol kanattan ceza sahası içine giren Olcan ortasını yaptı ancak Bahia ayak koydu ve tehlikeyi önledi.
42' Trabzonspor'un kullandığı köşe vuruşunda Samsunspor topu kafayla uzaklaştırdı.
40' Sol kanatta topla buluşan Ekigho ceza sahası içine girdi ancak kontrolü sağlayamayınca pozisyon autla sonuçlandı.
39' Samsunspor'da bu kez Ekigho yerde kalan isim. Bu dakikalarda mücadele yapılan faullerle sık sık duruyor.
38' Ekigho ceza sahası önünde topla buluştu ancak Trabzonspor savunmasında Aykut ve Giray yaptıkları müdahale ile topu kaptılar.
37' Samsunspor'da Yenal kendi yarı sahasında topla çıkmak isterken Alanzinho'nun müdahalesiyle yerde kaldı ve kısa süreli bir sakatlık geçirdi.
36' Marek Cech'in sol kanattan ceza sahası içine müthiş ortaladı. Bomboş pozisyondaki Olcan'ın kafa vuruşu yandan auta gitti.
35' Olcan Adın kendi yarı alanında rakibinden sıyrılmak isterken Adem'in müdahalesiyle yerde kaldı ve faul.
35' Celustka ile Murat Yıldırım'ın mücadelesinde hakem Samsunsporlu futbolcunun faul yaptığını işaret etti.
34' Burak Yılmaz'ın ara pasında Olcan hareketlendi ancak Bahia araya girerek topu takımına kazandırdı.
33' Ve Burak Yılmaz penaltıyı kaçırdı! Kaleci Ertuğrul penaltı vuruşunu köşeden çıkardı.
32' Ceza sahası içinde topla buluşan Burak Yılmaz Kemal'in müdahalesiyle yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi.
32' Ve penaltı! Trabzonspor penaltı vuruşu kullanacak.
31' Samsunspor korneri paslaşarak kullandı. Murat Ceylan sağ kanattan ceza sahası içine ortaladı ancak kafa vuruşu auta gitti.
31' Murat Yıldırım sağ kanattan orta açmak istedi ancak Trabzonspor savunmasına çarpan top kornere gitti.
30' Trabzonspor'da Alanzinho rakibine arkadan yaptığı müdahale sonrasında sarı kart gördü.
30' Olcan'ın kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde bir karambol yaşandı. Aykut'un vuruşu Samsunspor savunmasından döndü.
30' Serkan Balcı'nın uzun pasında Halil topla buluşmak üzereydi ancak Samsunspor'da Kemal'in müdahalesiyle top kornere gitti.
29' Ceza sahası içine ortalanan serbest vuruşu kaleci Tolga yumruklayarak uzaklaştırdı.
28' Murat Yıldırım sağ kanatta topla buluştu ancak Aykut'un müdahalesiyle yerde kaldı ve faul.
27' Burak Yılmaz'ın pasında Olcan topla ceza sahasına girmek üzereyken Samsunspor savunması son anda ayak koydu.
26' Murat Yıldırım rakiplerinden sıyrıldı ve Trabzonspor ceza sahası içine girdi. Gekas'a pasını verdi ancak Trabzonspor savunması son anda araya girerek topu uzaklaştırdı.
25' Konuk ekip Samsunspor, bu dakikaya kadar organize atak geliştirmekte güçlük çekti
24' Marek Cech Samsun yarı alanında topla buluşmak isterken rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı ve faul.
24' Colman'ın kullandığı köşe vuruşunda kafayı Burak Yılmaz'dan önce savunmada Bahia vurdu ve tehlikeyi uzaklaştırdı.
23' Olcan'ın ceza sahası içine ortalasını Kemal Tokak kafayla kornere gönderdi.
22' Cech sol kanattan ceza sahası içine ortaladı. Bomboş pozisyonda çok rahat bir kafa vuruşu yapan Colman kaleciyi geçemedi.
21' Samsunspor'un kullandığı köşe vuruşunu kaleci Tolga iki hamlede kontrol etti.
20' Trabzonspor ceza sahası içinde topla buluşan Ekigho içeriye çevirdi ancak Giray son anda topu uzaklaştırdı.
18' Alanzinho Samsunspor yarı alanında yaptığı presi sayesinde topu kaptı. Pasında Burak Yılmaz ceza yayı üzerinde topla buluştu ve vuruşunda kaleci Ertuğrul'u mağlup etmeyi başardı
18' Ve gooolll. Trabzonspor 1-0 öne geçiyor. Gol: Burak Yılmaz
17' Trabzonspor atağında Serkan sağ kanattan ceza sahası içine ortaladı. Burak Yılmaz topla buluştu ancak açısını kaybedince pasını Colman'a verdi. Colman'ın ceza sahası dışından vuruşu savunmadan döndü.
15' Aykut'un pasında Burak Yılmaz topla buluşmak istedi ancak Bahia araya girdi.
14' Samsunspor bu dakikaya kadar pas yaparak rakibinin üzerine gitmeye çalıştı.
13' Marek Cech sol kanattan ceza sahasına ortaladı ancak Bahia kafayla topu uzaklaştırdı.
12' Murat Yıldırım sağ kanattan ceza sahası içine sert ortaladı ancak hiçbir Samsunsporlu futbolcu topa dokunamadı.
11' Olcan sol kanatta topla buluştu ancak rakibinden sıyrılamadı. Sonrasında Colman topu tekrar takımına kazandırdı.
10' Trabzonsporlu taraftarlar desteklerini arttırdı ve takımından gol bekliyor.
9' İki takım oyuncuları bu dakikalarda orta sahada sık sık top kayıpları yapıyor.
8' Olcan'ın pasında Halil Samsunspor yarı alanında topla buluştu ancak yan hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.
7' Samsunspor atağında Gekas'ın ceza sahası içine doğru attığı pası Trabzonspor savunmasına takıldı.
7' Marek Cech topu sol kanattan iyi taşıdı. Pasında Halil topla buluştu. Halil'in ceza sahası dışından vuruşu üstten auta gitti.
6' Burak Yılmaz sağ kanatta hareketlenmek isterken Yenal'In müdahalesiyle yerde kaldı. Yenal bu pozisyon sonrasında sarı kart gördü
5' Samsunspor'da Yenal, Aykut'un müdahalesiyle yerde kaldı ve kısa süreli bir sakatlık geçirdi.
4' Burak Yılmaz uzak mesafeden vuruşunu yaptı. Islak zemine çarpan topu kaleci Ertuğrul iki hamlede kontrol etti.
3' Sol kanatta topla hareketlenen Uğur Boral ortasını yapmak isterken Giray kornere gönderdi.
2' Trabzonspor ceza sahası içine ortalanan topa Gekas hareketlendi ancak bordo mavili savunmacılar topu uzaklaştırdı.
2' Colman ile Gekas'ın hava topu mücadelesinde Trabzonsporlu futbolcu faul yaptı.
1' Ve mücadele Trabzonsporlu futbolcuların vuruşu ile başladı.
Milli marşımız...
Her iki takımda sahaya çıktı
İLK 11'LER
TRABZONSPOR
Tolga
Cech
Giray
Celustka
Serkan
Colman
Aykut
Olcan
Alanzinho
Halil
Burak
SAMSUNSPOR
Ertuğrul
Bahia
Kemal
Adem
Yenal
Fink
Uğur Boral
Murat Ceylan
Uğur
Ekigho
Gekas

STAT: Hüseyin Avni Aker
SAAT: 16:00
HAKEM: Yunus Yıldırım
YAYIN: Lig TV




yakamoz01

No comments:

Veoh: Trabzonspor 4-0 Samsunspor Maç Özeti ve Golleri Video izle

Tuesday, January 17, 2012

Trabzonspor 4-0 Samsunspor Maç Özeti ve Golleri Video izle

Kendi evinde Samsunspor'la karşılaşan Trabzonspor karşılaşmadan 4-0'lık net bir skorla galip ayrldı.

Spor Toto Süper Lig'de Samsunspor'u 4-0 mağlup eden Trabzonspor, üst üste 4. galibiyetini alarak adını play-off sıralamasına yazdırırken, üst basamaklara doğru olan tırmanışını da sürdürdü. Bordo-mavililer için 20. haftadaki 4 rakamı ise bir hayli dikkat çekici oldu.

Sezonun ilk yarısındaki istikrarsız performansının aksine ikinci yarı fırtına gibi esen Trabzonspor, 4'ü kupa 1'i lig olmak üzere oynadığı son 5 maçta da sahadan galibiyetle ayrıldı. Bordo-mavililer, 20. haftadaki 4-0'lık Samsunspor galibiyetiyle de ligdeki galibiyet serisini 4 maça çıkarttı.

Ligdeki son mağlubiyetini 16. hafta Fenerbahçe karşısında yaşanan bordo-mavililer, o maçtan sonra çıktığı 4 lig maçında da sahadan galibiyetle ayrılarak bu sezon ligde ilk kez 4 maç üst üste kazanmış oldu.

Ligin ilk yarısında art arda 6 maçta 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldıktan sonra 17. haftadaki Orduspor maçını 4-1 kazanarak sezonun ilk yarısını galibiyetle kapatan Trabzonspor, ilk yarıda oynadığı Manisaspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Samsunspor maçlarını kazanarak kötü dönemi geride bıraktı.

Geçen sezon en fazla 6 maç üst üste kazanma başarısı gösteren bordo-mavililer, Samsunspor maçını da kazanarak bu sezon ilk kez 4 maç üst üste galip gelmiş oldu.
Sezonun ilk yarısını 24 puanla 8. sırada tamamlayan Trabzonspor, son haftalarda aldığı galibiyetlerle de ligde 4. sıraya yükseldi. Bordo-mavililer, böylelikle ilk devrenin sonunda zorlaştı olarak görülen play-off grubunu da kısa sürede yakalamış oldu. Ligde yakalanan galibiyet serisi ve kupada atlanan tur ve en önemlisi ortaya koyduğu performans camiada moralleri yeniden yükseltti.
Kulüp Başkanı Sadri Şener de son haftalardaki galibiyet serini sürdürerek zirve ile aralarındaki puan farkını daha da kapatmak istediklerini söyledi.
Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa Ligi olmak üzere üç kulvarda önemli bir mücadele verdiklerine değinen Şener, "Trabzonspor'un geçmişten buyana tek amacı yarıştığı her alanda başarılı olmak ve kendisinden beklenen üstün performansı sergilemektir. Bu yönde teknik heyetimiz ve oyuncu kadromuza güvenimiz tamdır. Onların bu camiaya hak ettiği başarıları yaşatacağına yürekten inanıyoruz." dedi.
Trabzonsporlu futbolcular da takımda işlerin yavaş yavaş yoluna girmeye başladığına dikkat çekti. Bordo-mavililerin tecrübeli ismi Marek Cech, takım olarak performanslarının gittikçe iyiye gittiğini belirterek, "İşleri yavaş yavaş yoluna sokuyoruz." dedi. Takıma yeni katılmasına rağmen ortaya koyduğu performansla ilk 11'in değişmezlerinden olacağını gösteren Olcan Adın da, son haftalardaki çıkışlarının bundan sonra da devam edeceğine inandığını dile getirdi.
Genç futbolcu Aykut Akgün ise ligdeki galibiyet serilerini 4 maça çıkardıklarını hatırlatarak, bunu devam ettirmek istedikleri söyledi. Genç futbolcu, teknik direktör Şenol Güneş'in güvenini boşa çıkartmamak için elinden geleni yaptığını belirtti.
Ligin 16. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olduktan sonra Orduspor'u 4-1 mağlup eden Trabzonspor daha sonra Manisaspor'u 2-1, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2-0 ve son olarak Samsunspor'u 4-0 mağlup etti. Ligde üst üste 4. galibiyet alan bordo-mavili ekip, bu sezon ilk kez üst üste 4. maçını kazandı.

Trabzonspor daha önce 4. haftadan itibaren Karabükspor, Eskişehirspor ve Ankaragücü maçlarıyla üst üste 3 maç kazanmıştı. Samsunspor galibiyeti ile puanını 33'e çıkaran Trabzonspor, 46 puanlı Galatasaray, 39 puanlı Beşiktaş ve 1 maç eksiği ile 39 puanı bulunan Fenerbahçe'nin ardından 4. sırada yer alıyor. Bordo-mavili takım 20. haftanın sonunda play-off sıralamasına girerken, 4 büyük takım ise sıralamayı paylaştı.

BU SEZONUN KAÇAN İLK PENALTISI

Trabzonspor bu sezon ilk penaltısını kaçırdı. Bordo-mavili takım bu sezon kullandığı 5 penaltı atışının 4'nü gol ile buluştururken, birini ise kaçırdı. Bordo-mavili takım Orduspor, Gençlerbirliği, Antalyaspor, Burasaspor ve Samsunspor maçlarında penaltı atışı kullandı.

Gençlerbirliği maçındaki penaltı atışını Colman gol yaparken, Burak Yılmaz ise Samsunspor maçı dışında kullandığı Orduspor, Antalyaspor ve Bursaspor maçlarındaki atışlarını golle sonuçlandırdı.

TRABZONSPOR 4 MAÇI GOL YEMEDEN TAMAMLADI

Trabzonspor, Samsunspor maçıyla birlikte bu sezon 4. kez bir maçı gol yemeden tamamladı. Bu sezon oynadığı 20 maçta 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde eden Trabzonspor attığı 32 gole karşılık kalesinde 22 gol gördü ve 33 puan toplayarak 4. sırada yer aldı.

Bordo-mavili takım 16 maçta gol yerken, 4 maçta ise kalesini gole kapadı. Bordo-mavililer Eskişehirspor, Gaziantepspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Samsunspor maçlarında kalesini gole kapadı.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor, kendi sahasında Samsunspor'u konuk etti. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan karadeniz derbisinde gülen taraf 4-0'lık skorla Trabzonspor oldu.
Mücadelede Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri 18 ve 90+3. dakikada Burak Yılmaz, 63. dakikada Paulo Henrique ve 83. dakikada Olcan Adın kaydetti.
Bu sonucun ardından ligde arka arkaya dört maçını kazanan Trabzonspor puanını 33'e yükseltirken; Samsunspor ise 13 puanda kaldı.
CELUSTKA STOPERDE

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Samsunspor'u konuk eden Trabzonspor'da, teknik direktör Şenol Güneş, son haftalarda performansı eleştirilen Polonyalı oyuncu Adrian'a ilk 11'de görev vermezken Glowacki'nin yokluğunda Celustka savunmanın ortasında görev yaptı.
Sakatlığı bulunan Polonyalı oyuncu Glowacki'nin yokluğunda ise Çek oyuncu Celustka, stoper mevkiinde görev yaptı. Savunmanın sağında ve solunda daha önce görev yapan Çek oyuncu, bu kez stoperde Giray ile birlikte oynadı. Ülkesinin milli takım kampına giden Zokora'nın eksikliğinde ise genç oyuncu Aykut ilk 11'de sahaya çıktı.
BURAK YİNE DURDURULAMADI!

 Tempolu başlayan karşılaşmanın ilk yarısında topa hakim olan taraftı. Bordo mavili ekip orta alanda rakibine fazla baskı yaparak Samsunspor'un hızlı hücumcularına top geçirmezken ileride Halil ve Burak Yılmaz'la gol aradı.
Karşılaşmada ilk 15 dakika Trabzonspor üstünlüğü ile geçilirken eşitliği bozan gol 18. dakikada formda golcü Burak Yılmaz'la geldi. Ceza sahası dışında rakibinden sıyrılan Burak, ligdeki 20. golünü ağlarla buluşturdu. Bu golle Trabzonspor ilk yarıyı tek farkla önde kapattı.
PENALTI KALECİDE KALDI

 Skor avantajını elde ettikten sonra ikinci golü arayan Trabzonspor, aradığı fırsatı 33. dakikada penaltı kazanarak yakaladı. Kemal'in müdahalesiyle yerde kalan Burak Yılmaz, topu beyaz noktadan kaleci Ertuğrul'a nişanlayınca bordo mavili takım önemli bir golden oldu.
Karşılaşmanın kalan dakikalarında iki takım da gol bulamayınca mücadelenin ilk yarısı 1-0'lık Trabzonspor üstünlüğü ile sona erdi.
FIRSAT VERMEDİ, KONTRAYI AFFETMEDİ

 İlk yarıyı mağlup kapan Samsunspor, ikinci yarıya daha istekli başladı. Karadeniz derbisinde beraberlik golünü bulmak isteyen Samsunspor oyunu rakip yarı sahaya yıksada, Trabzonspor savunmasını aşamadı.
Kalesini iyi koruyan Trabzonspor karşılaşmanın 63. dakikasında yakaladığı bir kontratakla maçtaki ikinci golü buldu. İlk golü atan Burak Yılmaz, bu kez Henrique'ye asist yaptı ve Brezilyalı golcü durumu 2-0'a getirdi.
KAÇAN POZİSYONLAR VE OLCAN'IN GOLÜ

 Oyuna ikinci yarıda giren Paulo Henrique attığı golün üç dakika sonrasında ise net bir fırsatı değerlendiremedi. Karşılaşmanın 75. dakikasında ise Burak Yılmaz kale sahası önünde yüzde yüzlük bir pozisyonda topu dışarı attı.
Farkı açabilmek adına önemli fırsatları değerlendiremeyen Trabzonspor, 83. dakikada Colman, Burak ve Henrique ile yine kontaratak yakaladı. Colman'ın vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Ertuğrul'dan dönerken, Olcan Adın boşta kalan topu ağlara gönderdi. Trabzonspor'un devre arası transferi olan Olcan Adın böylece bordo-mavili formayla ilk golünü attı.
KAPANIŞI DA 'KRAL' YAPTI

 Samsunspor'un ikinci golden sonra oyundan düşmesini iyi değerlendiren Trabzonspor, maçın bitmesine saniyeler kala dördüncü golünü de buldu. Yine hızlı gelişen bordo-mavili takım atağında Süper Lig'in süper golcüsü Burak Yılmaz meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve bu golün ardından santra yapılmadan mücadele sona erdi.

MAÇTAN DAKİKALAR
94' Ve hakem karşılaşmayı bitirdi Trabzonspor-4 Samsunspor-0
94' Samsunspor savunmasının arasına atılan topa hareketlenen Burak Yılmaz kaleci Ertuğrul'un yanından golü atmayı başardı ve karşılaşmaya son noktayı koydu.
94' Ve gooollll. Burak Yılmaz takımını 4-0 öne geçirdi....
93' Zenke'nin sağ kanattan ortaladığı topa Serdar Özkan penaltı noktası üzerinde bomboş pozisyonda vuruşu gerçekleştirdi ancak top üstten auta gitti.
92' Uğur Boral sol kanatta rakibinden sıyrılmak istedi ancak Serkan Balcı topu kornere gönderdi.
91' Karşılaşmanın dördüncü hakemi maçın sonuna 3 dakika eklendiğini işaret etti.
90' Ceza shası dışında topla buluşan Aykut müthiş vurdu ancak kaleci Ertuğrul köşeye giden topu iyi çıkardı. Pozisyonun devamında topla buluşan Sercan'ın vuruşu ise Samsunspor savunması tarafından uzaklaştırıldı.
89' Colman Samsunspor yarı alanında topu kapmak isterken Fink'e faul yaptı
88' Samsunspor'da Zenke hakeme itiraz edince sarı kart gördü.
87' Trabzonspor'da Olcan Adın oyundan çıkarken yerine Sercan Kaya girdi.
86' Cech'in sol çaprazdan yaptığı vuruşu üstten auta gitti.
85' Uğur Boral'ın ceza sahası dışından yaptığı sert vuruşu kaleci Tolga'da kaldı.
84' Samsunsporlu oyuncuların yaptığı pas hatası sonrasında topu Burak Yılmaz kaptı. Olcan'ın taşıdığı topta Colman'ın vuruşu kaleci Ertuğrul'dan döndü. dönen topu ise ceza sahası içinde Olcan tamamladı ve skoru 3-0'a getirdi.
83' VE GOOOL! Olcan'ın golü ve skor 3-0 oldu.
82' Uğur Boral'ın pasında Gekas topu kontrol edemeyince Trabzonlu oyuncular topu kaptı.
81' Olcan'ın ara pasında Burak Yılmaz ceza sahasına hareketlendi ancak top kaleci Ertuğrul'da kaldı.
80' Fink'in pasında Serdar Özkan sol kanatta hareketlendi ancak pozisyon autla sonuçlandı.
79' Samsunspor'da Zenke oyuna girerken Murat Yıldırım kenara gelen isim oldu.
77' Sağ kanatta hareketlenen Adrian'ın ortası Bahia'da kaldı
76 'Paulo Henrique ceza sahası içinde topu çok iyi indirdi. Burak Yılmaz müsait pozisyonda istediği vuruşu yapamayınca net bir golü kaçırdı.
75 'Trabzonspor'da Alanzinho oyundan çıktı. Yerine direk oyuncu Adrian.
74' Trabzonspor'da Alanzinho oyundan çıktı. Yerine direk oyuncu Adrian.
74' Marek Cech ceza sahasına girerken ortaladı ancak top auta gitti.
74' Samsunspor'da Adem oyundan çıkarken Hakan Arslan yerine dahil oldu.
73' Murat Ceylan orta sahada Aykut'a yaptığı müdahale sonrasında sarı kart gördü.
73' Adem'in ceza sahasına ortasını Giray uzaklaştırdı.
72' Paulo Henriuqe'nin pasına Burak Yılmaz hareketlendi ancak kaleci Ertuğrul zamanında kalesini terk etti ve tehlikeyi önledi.
71' Uğur'un kullandığı köşe vuruşuna Kemal kafayı vurdu. Sonrasında bordo mavili savunma topu uzaklaştırdı.
70' Gekas ceza sahası içinde topla buluştu ve rakibinden sıyrıldı. Vuruşunda kaleci Tolga topu kornere gönderdi.
68' Serkan Balcı rakibine yaptığı hareket sonrasında sarı kartla cezalandırıldı.
67' Olcan ceza sahası içinde rakiplerinden sıyrılmak istedi ancak başarılı olamadı.
66' Trabzonspor'un sağ kanattan geliştirdiği atakta Burak ceza sahası içine ortaladı. Olcan altı pasta bomboş pozisyonda vuramadı. Arka tarafta topla buluşan Henrique'nin vuruşu da auta gitti.
66' Trabzonspor'un kontra atağında Alanzhino sol kanatta hareketlenen Henrique'yi düşündü ancak Adem kritik bir müdahale ile topu takımına kazandırdı.
65' Ekigho'nun yerden ortasında Giray son anda ayak koydu ve Gekas'ın topla buluşmasına engel oldu.
64' Golden sonra kaleci Ertuğrul kısa süreli bir sakatlık geçirdi. Tedavisi yapılan genç oyuncu oyuna devam edebilecek.
63' Burak Yılmaz'ın ceza sahası içine yerden ortasını Henrique tek vuruşla tamamladı ve takımını 2-0 öne geçirmeyi başardı.
62' VE GOOL! Henrique skoru 2-0'a getirdi.
62' Uğur Boral'ın son çizgiden ceza sahası içine çevirdiği topu Trabzonspor savunması son anda uzaklaştırdı.
61' Samsunspor'da Yenal oyundan çıkarken yerine Serdar Özkan girdi.
60' Ekigho sağ kanattan ceza sahasına girdi ancak Serkan Balcı müdahalesiyle topu kornere gönderdi.
59' Henrique pasında Burak Yılmaz'ı topla buluşturmak istedi ancak top hızlı olunca başaramadı.
58' Burak Yılmaz sağ kanatta Yenal'ın müdahalesiyle yerde kaldı ve kısa süreli bir sakatlık geçirdi.
57' Trabzonspor yarı alanında Ekigho topla buluşmak isterken Giray'a faul yaptı.
56' Murat Ceylan uzak mesafeden kaleyi denedi ancak vuruşu kaleci Tolga'nın ellerinde kaldı.
55' Burak Yılmaz pasında Paulo Henrique'ye topla buluşturmak istedi ancak yan hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.
54' Fink'in ortasına Uğur Boral kafayla şansını denedi ancak top Tolga'da kaldı.
53' Rakibinden sıyrılan Fink sol çaprazda vuruşunu yaptı ancak top auta gitti.
52' Uğur Boral orta alanda topla buluştu ancak Colman'ın müdahalesiyle yerde kaldı ve faul.
51' Ceza sahası içinde topla buluşan Burak Yılmaz rakibinden çok iyi sıyrıldı. Kaleyi görür görmez vurdu ancak top yandan auta gitti.
50' Henrique orta sahada pas vermekte gecikince Murat Ceylan topu kaptı ve takımına kazandırdı.
49' Olcan sol kanatta topla hareketlenmek isterken rakibinin faulüne maruz kaldı
48' Alanzinho rakiplerinden sıyrılırken topu kaptırınca Samsunsporlu Yenal'e faul yaptı
47' Serkan Balcı sağ kanattan ceza sahası içine ortaladı ancak top Kemal'de kaldı.
46' Trabzonspor'da ikinci yarıda Halil oyundan çıkarken yerine Paulo Henrique girdi.
46' Ve ikinci yarı Samsunsporlu oyuncuların vuruşu ile başladı.
İkinci yarı başladı...
D.A. İlk yarıda konuk ekip Samsunspor organize bir atak geliştirmekte güçlük çekerken Trabzonspor Burak Yılmaz'ın attığı golle ilk 45 dakikayı 1-0 önde kapattı. Burak ayrıca 33. dakikada bir de penaltı vuruşundan yararlanamadı.
D.A. Ve ilk yarı sona erdi. Trabzonspor Burak Yılmaz'ın 18. dakikada attığı golle soyunma odasına 1-0 önde girdi.
46' Ve ilk yarı sona erdi. Trabzonspor Burak Yılmaz'ın 18. dakikada attığı golle soyunma odasına 1-0 önde girdi.
45' Cech'in ceza sahası içine yerden ortasını Samsunspor savunmasında Kemal uzaklaştırdı.
45' Mücadelenin dördüncü hakemi ilk yarının sonuna en az 1 dakika eklendiğini işaret etti.
44' Aykut ceza sahası içinde topla buluştu ancak dengesini kaybedince top Samsunspor savunmasında kaldı.
43' Sol kanattan ceza sahası içine giren Olcan ortasını yaptı ancak Bahia ayak koydu ve tehlikeyi önledi.
42' Trabzonspor'un kullandığı köşe vuruşunda Samsunspor topu kafayla uzaklaştırdı.
40' Sol kanatta topla buluşan Ekigho ceza sahası içine girdi ancak kontrolü sağlayamayınca pozisyon autla sonuçlandı.
39' Samsunspor'da bu kez Ekigho yerde kalan isim. Bu dakikalarda mücadele yapılan faullerle sık sık duruyor.
38' Ekigho ceza sahası önünde topla buluştu ancak Trabzonspor savunmasında Aykut ve Giray yaptıkları müdahale ile topu kaptılar.
37' Samsunspor'da Yenal kendi yarı sahasında topla çıkmak isterken Alanzinho'nun müdahalesiyle yerde kaldı ve kısa süreli bir sakatlık geçirdi.
36' Marek Cech'in sol kanattan ceza sahası içine müthiş ortaladı. Bomboş pozisyondaki Olcan'ın kafa vuruşu yandan auta gitti.
35' Olcan Adın kendi yarı alanında rakibinden sıyrılmak isterken Adem'in müdahalesiyle yerde kaldı ve faul.
35' Celustka ile Murat Yıldırım'ın mücadelesinde hakem Samsunsporlu futbolcunun faul yaptığını işaret etti.
34' Burak Yılmaz'ın ara pasında Olcan hareketlendi ancak Bahia araya girerek topu takımına kazandırdı.
33' Ve Burak Yılmaz penaltıyı kaçırdı! Kaleci Ertuğrul penaltı vuruşunu köşeden çıkardı.
32' Ceza sahası içinde topla buluşan Burak Yılmaz Kemal'in müdahalesiyle yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi.
32' Ve penaltı! Trabzonspor penaltı vuruşu kullanacak.
31' Samsunspor korneri paslaşarak kullandı. Murat Ceylan sağ kanattan ceza sahası içine ortaladı ancak kafa vuruşu auta gitti.
31' Murat Yıldırım sağ kanattan orta açmak istedi ancak Trabzonspor savunmasına çarpan top kornere gitti.
30' Trabzonspor'da Alanzinho rakibine arkadan yaptığı müdahale sonrasında sarı kart gördü.
30' Olcan'ın kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde bir karambol yaşandı. Aykut'un vuruşu Samsunspor savunmasından döndü.
30' Serkan Balcı'nın uzun pasında Halil topla buluşmak üzereydi ancak Samsunspor'da Kemal'in müdahalesiyle top kornere gitti.
29' Ceza sahası içine ortalanan serbest vuruşu kaleci Tolga yumruklayarak uzaklaştırdı.
28' Murat Yıldırım sağ kanatta topla buluştu ancak Aykut'un müdahalesiyle yerde kaldı ve faul.
27' Burak Yılmaz'ın pasında Olcan topla ceza sahasına girmek üzereyken Samsunspor savunması son anda ayak koydu.
26' Murat Yıldırım rakiplerinden sıyrıldı ve Trabzonspor ceza sahası içine girdi. Gekas'a pasını verdi ancak Trabzonspor savunması son anda araya girerek topu uzaklaştırdı.
25' Konuk ekip Samsunspor, bu dakikaya kadar organize atak geliştirmekte güçlük çekti
24' Marek Cech Samsun yarı alanında topla buluşmak isterken rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı ve faul.
24' Colman'ın kullandığı köşe vuruşunda kafayı Burak Yılmaz'dan önce savunmada Bahia vurdu ve tehlikeyi uzaklaştırdı.
23' Olcan'ın ceza sahası içine ortalasını Kemal Tokak kafayla kornere gönderdi.
22' Cech sol kanattan ceza sahası içine ortaladı. Bomboş pozisyonda çok rahat bir kafa vuruşu yapan Colman kaleciyi geçemedi.
21' Samsunspor'un kullandığı köşe vuruşunu kaleci Tolga iki hamlede kontrol etti.
20' Trabzonspor ceza sahası içinde topla buluşan Ekigho içeriye çevirdi ancak Giray son anda topu uzaklaştırdı.
18' Alanzinho Samsunspor yarı alanında yaptığı presi sayesinde topu kaptı. Pasında Burak Yılmaz ceza yayı üzerinde topla buluştu ve vuruşunda kaleci Ertuğrul'u mağlup etmeyi başardı
18' Ve gooolll. Trabzonspor 1-0 öne geçiyor. Gol: Burak Yılmaz
17' Trabzonspor atağında Serkan sağ kanattan ceza sahası içine ortaladı. Burak Yılmaz topla buluştu ancak açısını kaybedince pasını Colman'a verdi. Colman'ın ceza sahası dışından vuruşu savunmadan döndü.
15' Aykut'un pasında Burak Yılmaz topla buluşmak istedi ancak Bahia araya girdi.
14' Samsunspor bu dakikaya kadar pas yaparak rakibinin üzerine gitmeye çalıştı.
13' Marek Cech sol kanattan ceza sahasına ortaladı ancak Bahia kafayla topu uzaklaştırdı.
12' Murat Yıldırım sağ kanattan ceza sahası içine sert ortaladı ancak hiçbir Samsunsporlu futbolcu topa dokunamadı.
11' Olcan sol kanatta topla buluştu ancak rakibinden sıyrılamadı. Sonrasında Colman topu tekrar takımına kazandırdı.
10' Trabzonsporlu taraftarlar desteklerini arttırdı ve takımından gol bekliyor.
9' İki takım oyuncuları bu dakikalarda orta sahada sık sık top kayıpları yapıyor.
8' Olcan'ın pasında Halil Samsunspor yarı alanında topla buluştu ancak yan hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.
7' Samsunspor atağında Gekas'ın ceza sahası içine doğru attığı pası Trabzonspor savunmasına takıldı.
7' Marek Cech topu sol kanattan iyi taşıdı. Pasında Halil topla buluştu. Halil'in ceza sahası dışından vuruşu üstten auta gitti.
6' Burak Yılmaz sağ kanatta hareketlenmek isterken Yenal'In müdahalesiyle yerde kaldı. Yenal bu pozisyon sonrasında sarı kart gördü
5' Samsunspor'da Yenal, Aykut'un müdahalesiyle yerde kaldı ve kısa süreli bir sakatlık geçirdi.
4' Burak Yılmaz uzak mesafeden vuruşunu yaptı. Islak zemine çarpan topu kaleci Ertuğrul iki hamlede kontrol etti.
3' Sol kanatta topla hareketlenen Uğur Boral ortasını yapmak isterken Giray kornere gönderdi.
2' Trabzonspor ceza sahası içine ortalanan topa Gekas hareketlendi ancak bordo mavili savunmacılar topu uzaklaştırdı.
2' Colman ile Gekas'ın hava topu mücadelesinde Trabzonsporlu futbolcu faul yaptı.
1' Ve mücadele Trabzonsporlu futbolcuların vuruşu ile başladı.
Milli marşımız...
Her iki takımda sahaya çıktı
İLK 11'LER
TRABZONSPOR
Tolga
Cech
Giray
Celustka
Serkan
Colman
Aykut
Olcan
Alanzinho
Halil
Burak
SAMSUNSPOR
Ertuğrul
Bahia
Kemal
Adem
Yenal
Fink
Uğur Boral
Murat Ceylan
Uğur
Ekigho
Gekas

STAT: Hüseyin Avni Aker
SAAT: 16:00
HAKEM: Yunus Yıldırım
YAYIN: Lig TV




yakamoz01

No comments: